DJ Pool

Op zoek naar de perfecte DJ voor jouw evenement? Soms kan het een uitdagende taak zijn, vooral wanneer je favoriete DJ al geboekt is en je last-minute op zoek moet naar een vervanger die jouw muzikale wensen begrijpt. 

Bij DJ Academy.be helpen we graag een handje met deze zoektocht. Naast onze opleidingen bieden we ook DJ's aan die al de knepen van het vak beheersen. Ook willen we via DJ Academy.be de doorgroei mogelijkheid bieden voor beginnende DJ's en hen de kans geven om op leuke plaatsen te draaien en real life ervaring op te doen.

Bekijk ons raster hieronder en wie weet staat binnenkort één van deze DJ's op uw feest te spelen!

Book your DJ!

Gueush

Het gezicht van DJ Academy.be is naast DJ docent ook zelf een actieve DJ. Gueush is een veelzijdige DJ die zowel soul, funk, disco, house of een tikkeltje commercieel kan gaan. Een all around DJ en muzikale kameleon heb je hier te pakken! 

Le Babar

Bert brengt je een mix van de beste disco/house edits. Zelf is hij een top producer dus weet perfect hoe een nummer moet samen stellen en deze dan ook te mixen op zijn eigen manier. Love Disco?! Love Le Babar!

Simon Ofori

Simon Ofori is een house head uit Brugge. Met invloeden van Louie Vega, MAW en Derrick Carter kan je zijn zomerse Chicago House terug vinden in zijn stijl. 

DJ Koony

DJ Koony is de koning in all around DJ'ing. Zijn stijl kent geen grenzen en zeker voor een  huwelijk is hij de geschikte DJ. Heel veelzijdig en met zijn ervaring kan hij ook goed het publiek lezen. Een top DJ voor de meerwaarde zoeker!

Ruby Dee Sarah Desport Female DJ Lounge Defected Afro House

Ruby Dee

Dé leading lady in Defected house en Ibiza vibes. Ruby Dee is een ervaren house en lounge DJ. Speelde al eerder op leuke beach bars en dining restaurants. Graag trekken we deze good vibes door met deze fantastische female DJ!

Chase The Nomad

Als liefhebber van verschillende culturen en stijlen trekt Chase The Nomad deze door in zijn muziekstijl. Denk aan afro, house, latin, grooves en de beste soul, disco & funk! Hedendaags, multicultureel en tijdloos! 

Carlamote

De broers Daan en Maarten kennen elkaar al vanuit de wieg. Ze staan als DJ duo bekend voor een vlotte mix van kwalitatieve feestschijven die je niet kunnen laten stilstaan. Golden oldies, een heerlijke flow van de jaren 80 & 90 of hedendaagse dansparels!

DJ Pablo

Van bruine kroeg tot eclectische ontdekkingen is waar Pablo mee uitpakt. Een waaier van stijlen gaan gepaard met deze Oostende feel good DJ. Laat je verrassen en weet dat hij je zal overtuigen met zijn unieke grooves! 

DJ OISHII

DJ OISHII houdt van electronische beats. De mosterd haalde hij bij artiesten als Booka Shade, Tiga, Purple Disco Machine en zo verder. Verwacht je aan een elektronische set zoals Stu Bru op zijn best klonk!

DJ Mastersound

DJ Mastersound is een ervaren DJ in de sector. Met een voorliefde voor disco en 80's klassiekers brengt hij iedereen in beweging op de dansvloer. Dit met een brede glimlach van begin tot einde!

Hoe gaan we te werk?

Wil je graag geholpen worden bij het kiezen van één van onze DJ's? We helpen je graag!

1) Stuur ons je input door. Bezorg ons een playlist van een 30 tal nummers. Zo kunnen we helpen zoeken wie voor jou de geschikte DJ is en kunnen we iemand voorstellen naar jullie wensen.


2) We houden graag een videocall om te luisteren naar jullie plannen, type feest, omvang en welke DJ het best geschikt is voor jullie feest.

3) Alle planning verloopt via DJ Academy.be. Wij nemen het vertrouwen op ons, jullie zorgen zijn ontlast en wij houden het contact met onze DJ pool. Zo zijn we zeker dat alles vlot zal verlopen en jullie zeker zijn van een gepaste DJ op jullie feest.

4) We bezorgen alle info die jullie ons bezorgen aan onze artiesten en zorgen voor een solide en betrouwbare samenwerking.

5) De betaling van de boeking verloopt per factuur via DJ Academy.be. 
Dit op voorhand, zo is artiest zeker van zijn prestatie en kan jij zorgeloos nagenieten van het feest.

Heb je toch nog vragen?! Twijfel niet om ons te contacteren via [email protected]