Wie is DJ Gueush?

Op mijn 22ste ben ik begonnen als lesgever lichamelijke opvoeding in het KTA te Brugge. Daar werd al snel duidelijk dat ik goed kon omgaan met jongeren. Gedurende 10 jaar lang gaf ik er les in combinatie met opvoeder/leerlingen begeleiding waardoor men band met de jongeren versterkte. Tijdens deze jaren bouwde ik ook in bijberoep aan mijn eigen DJ carrière. Ik kreeg de kans om mijn ervaring op te doen door te spelen op tal events en grote festivals als Ostend Beach, Amsterdam Dance Events, Leffinge Leuren, Barrio Cantina, ... en op diverse corporate events & huwelijksfeesten.

Ook specialiseerde ik me als fine-dining DJ en werd ik opgepikt door Sergio Herman om te spelen in zijn restaurants. Het spreekt dan ook voor zich dat ik een ruime kennis aan muziek beheers en deze wil delen met een nieuwe generatie.

Tijdens de lockdown was er voor ons artiesten geen platform om te spelen. Er was gelukkig wel een mogelijkheid om DJ les te geven. Van daaruit is mijn passie gegroeid om mijn kennis door te geven aan een jongere generatie. Begonnen als event coördinator en DJ boeker bij Hofnar Agency ben ik mij meer gaan ontwikkelen als professioneel DJ docent bij muziekschool Metronoom te Brugge.

Tot op heden ben ik daar de vaste DJ leerkracht en bied ik ook de lessen aan in mijn privé omgeving in een 1 op 1 formule. Zo kunnen mijn leerlingen zich optimaal ontwikkelen volgens hun wensen, dromen, tempo en noden.
Alle materiaal is dan ook voorzien waardoor de leerling zonder enige voorkennis aan de slag kan.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te leren kennen en de DJ wereld aan jullie te kunnen tonen.

Surf gerust eens naar www.GUEUSH.com om een betere impressie te hebben van mijn DJ carrière. 

Wilt u meer weten?

Gaëtan Van den Eynde

[email protected]
+32 472 81 64 58 
www.gueush.com